آيا تا به حال از خود پرسيدهايد که جهان چگونه به وجود آمده است؟ معناي زندگي چيست؟ چه چيزي درست و چه چيزي نادرست است؟ فلسفه، رشتهاي است که به اين سوالات بنيادي ميپردازد و ما را به يک سفر اکتشافي در اعماق ذهن و جهان ميبرد. بنابراين، اگر به اين رشته تحصيلي علاقمند هستيد و يا قصد دارد در آينده به اين سمت و سو برويد؛ اين پست حتما به دردتان مي خورد. (براي مشاهده انواع کتابهاي رشته فلسفه و خريد اينترنتي کتب دانشگاهي با قيمت مناسب اينجا را کليک کنيد)
رشته فلسفه شامل چه گرايش هايي است؟ اين رشته در مقطع کارشناسي گرايش خاصي ندارد و به صورت عمومي ارائه مي شود اما دانشجويان در مقطع کارشناسي ارشد و دکترا مي توانند انتخاب گرايش داشته باشند. رشته فلسفه در مقطع ارشد شامل گرايشهاي فلسفه هنر، فلسفه حمکت اسلامي، منطق، اخلاق و فلسفه دين است و مقطع دکترا نيز به سه گرايش فلسفه منطق، فلسفه علم و فلسفه تعليم و تربيت تقسيم بندي مي شود. همچنين دروس رشته فلسفه در دوره کارشناسي به چهاربخش عمومي، پايه، تخصصي و اختياري تقسيمبندي ميشود.(اينجا را کليک کنيد)
بايدها و نبايدهاي پايان نامه رشته فلسفه
علاقهمندي به فلسفه يكي از عوامل موفقيت در اين رشته است. آشنايي كامل به زبان انگليسي براي دانشجويان فلسفه غرب و آشنايي به زبان عربي براي دانشجويان فلسفه اسلامي ضروري است. همچنين شما براي اتمام تحصيلات دوره کارشناسي ارشد و دکتري نياز به ارائه پايان نامه داريد و براي موفقيت در اين مسير نياز داريد که از موضوعات متنوع و جذاب روز با خبر باشيد. بنابراين، اگر بگوييم که ارائه يک پايان نامه قوي، ستون موفقيت هاي آتي شما محسوب مي شود بيراه نگفته ايم. (جهت کسب اطلاعات تکميلي و انجام پايان نامه اينجا را کليک کنيد)
چقدر درباره رشته مهندسي نفت مي دانيد؟
رشته هنر؛ انتخابي هوشمندانه براي آينده!
رياضي؛ عشق يا نفرت؟ همه چيز درباره اين رشته پرطرفدار
طلسم پروژه هاي رشته شيمي را بشکن
ضرورت انجام پژوهش در رشته تحصيلي الهيات
رشته ,فلسفه ,پايان ,کارشناسي ,مقطع ,نامه ,پايان نامه ,کليک کنيد ,دانشجويان فلسفه ,براي دانشجويان ,دوره کارشناسي ,براي دانشجويان فلسفه